Salon+

2018 TOP tooted salon+ e-poes

27. detsember 2018
Suur aitäh armsad kliendid, et olete salon+ 25. juubeliaasta meiega olnud, ning loodetavasti leidnud ka uusi lemmikuid meie laiast tootevalikust!
On aeg teha tagasivaade lõppevale aastale ja seada ritta 2018 aasta klientide enim ostetud tooted salon+ e-poest. Vaata kas leiad nende seast ka enda lemmiku või idee uue toote katsetamiseks. 

  salon+ e-poe klientide vaieldamatud lemmikud on olnud JOICO komplektid, ning enim osteti neist 2018 aastal JOICO Body Luxe Duo kohevust andvate toodete komplekti. 
  Meeste lemmik oli šampooni, dušigeeli ja raseerimisgeeli funktsiooni täitev THE 3IN1 COMPANY Shampoo, Body Wash, Shaving Gel. Naiste lemmikuks osutus blondidele juustele mõeldud taastav šampoon TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo.
  Enim ostetud palsam oli  ALTERNA Caviar Multiplying Volume Conditioner - juustele volüümi ja kohevust andev palsam, mis toidab ning hooldab juukseid raskust lisamata. Pähejetavatest palsamitest osteti enim TIGI Bed Head Dumb Blonde Toning Protection Spray spreipalsamit.
   TIGI Bed Head Masterpiece Hairspray​ keskmise tugevusega läiget lisav juukselakk oli sellel aastal enimostetud naiste viimistlustoode. See tagab suurepärase hoiaku ning kaitseb soengut niiskuse eest. Mehed ostsid oma soengu viimistlemiseks enim REUZEL Clay Matte Pomade​ juuksepumatit, mis annab tugeva hoiaku ja mati tulemuse terveks päevaks.
  Toonijatest oli meie e-poe klientide lemmikuks KAY PRO Color Mask Silver. See juuksemask hooldab juukseid, ning taastab juuksevärvi erksuse, intensiivsuse ja sära. Juuksevärvidest osutus lemmikuks intensiivne ja ergas kergvärv JOICO Color Intensity Hot Pink.
Juuksetarvikute seast on meie e-poe klientide esikolmikus RICH brändi juukseharjad. Enim on ostukorvi jõudnud RICH Satin Touch Paddle Brush, mille ümarad harjased hõlbustavad juuste kammimist neid kiskumata. Uhkusega on teisel kohal RICH Satin Touch Large Round Brush, mis võimaldab fööni abil nii juuste sirgendamist kui nendesse lokkide loomist. Esikolmikus on ka antistaatiline pusahari RICH Satin Touch Detangling Brush Golden, mis on ideaalne kergesti pusasse minevate juuste taltsutamiseks.


Sellised on salon+ e-poe klientide lemmikud 2018 aastal. Tutvu kogu e-poe valikuga siin.
Aitame ka järgmised 365 päeva Su juuksed hoolitsetud ja kaunina hoida.
x
Kinkekaardid
Kinkekaardid
Näo- ja kehahooldus
Kinkekaardid
Näo- ja kehahooldus
Kinkekaardid
ALTERNA MY HAIR MY CANVAS
Juuksevärvid, -toonijad
FARMAVITA
Juuksevärvid, -toonijad
Tarvikud
Juuksehooldus
HH SIMONSEN
Juuksehooldus
Juuksevärvid, -toonijad
MASSUGU ISHIKAWA
Näo- ja kehahooldus
Juuksevärvid, -toonijad
Näo- ja kehahooldus
RICH HAIR CARE
THE 3IN1 COMPANY
Juuksehooldus
Näo- ja kehahooldus
SALONPLUS PRO
Salongid
Soodustused
Teenused
Blogi